Enten det er tacofredag eller ei - tacogryte slår sjelden feil! 2-3 porsjoner.
Ingredienser
1 gul løk
2 fedd hvitløk
200g kyllingkjøttdeig
1 pose tacokrydder
1 glass tacosaus
1 pk. hakkede tomater
4dL utblandet kyllingbuljong
1pk mais
1pk svarte bønner
150g ukokt ris
Revet ost + koriander
Fremgangsmåte
Finhakk løk og hvitløk
Fres bland i en dyp stekepanne/kjele
Legg til kyllingkjøttdeig og stek
Ha i tacokrydder, tacosaus og utblandet buljong
Legg til maiskorn, svarte bønner og ukokt ris
Rør godt
La småkoke under lokk i 20 minutter
Rør etter halvparten av tiden har gått og legg til mer væske hvis risen har trukket det til seg
Ha over i serveringsskåler
Topp med revet ost og koriander
Enjoy!
Comments