En super kombinasjon av sjokolade og appelsin! 6 stk.
Ingredienser
2dL havregryn
1.5dL sukker
1ts bakepulver
2ts vaniljesukker
2ss bakekakao
60g smør
150g sjokolade i biter
1ss yoghurt
Skallet til 1 appelsin
Saften fra 1 appelsinbåt
Fremgangsmåte
Riv skallet til 1 appelsin og sett til side
Blend havregrynen til havremel i en blender
Bland sammen alle tørre ingredienser i en bolle
Smelt smør og 100g sjokolade i et vannbad
Bland sjokoladesmør, yoghurt og saften fra 1 appelsinbåt med alle de tørre ingrediensene
Sett deigen i kjøleskapet i 30 minutter
Forvarm ovnen til 180c over- og undervarme
Klargjør et stekebrett med bakepapir
Form deigen til 6 like store kuler og plasser utover stekebretter
Topp kulene med de resterende sjokoladebitene og revet appelsinskall
Stek kulene til cookies i oven. Midterste rille i 15 minutter
Comments