Annonse: Hatting Glutenfri. 2 stk. toast.
Ingredienser
1 hatting glutenfri, grove sandwichbrød
1 avokado
Salt + pepper
Chilimix
Lime
2 egg
Vann + salt + eddik
Koriander og chiliflak til topping
Fremgangsmåte
Start med å forvarme ovnen til 200c varmluft
Legg sandwichbrødene utover et stekebrett
Stek i 8-10 minutter
Mos avokadoen og krydre med salt og pepper
Smak til med chilimix og lime
Bland sammen og sett til siden
Fyll en kjele med vann og ha i litt salt og eddik
Kok opp
Hakk samtidig eggene i hver sin bolle
Rør rundt i kjelen med en sleiv og lag en virvelvind
Ha ett og ett egg i virvelvinden
La det koke i noen minutter
Smør samtidig avokadomosen utover sandwichbrødet
Ha over de posjerte eggene
Topp med chiliflak og fersk koriander
Enjoy!
Comments