Digg rett med greske smaker og fetoast! 2 porsjoner.
Ingredienser
400g cherrytomater
100g fetaost
1 sjalottløk
4 fedd hvitløk
0.25-0.5dL olivenolje
Salt + pepper + chiliflak + oregano
Sitronskall
Koriander til topping
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme
Ha fetaosten i midten av en ildfast form
Vask cherrytomatene og kutt noen av de i to
Ha hele og halve cherrytomater rundt fetablokken
Skjær løken i skiver og hvitløksfeddene i to
Strø løk og hvitløk over tomater og feta
Krydre med salt, pepper, chiliflak og oregano
Riv over sitronskall
Hell over godt med olivenolje
Stek på midterste rille i 20 minutter
Server gjerne med fersk koriander på toppen!
Tips:
Du kan utelate hvitløk/løk/sitronskall/koriander, men det anbefales!
Typen tomater har ingenting å si
留言