Kake med bare 6 ingredienser! 6 porsjoner.
Ingredienser
150g knust oreo + 6ss smeltet smør
200g kremost naturell
60g sukker
1ts vaniljesukker
2 egg
4 oreo
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 175c over- og undervarme
Gjør klar en liten kakeform og/eller muffinsformer
Ha knust oreo og smeltet smør i en bolle
Bland godt
Ha ca. 1ss oreoblanding i hver muffinsform Bruker du kakeform - prøv å ordne et tykt lag
Press bunnene flate og kompakte med en skje
Stek i ovnen i 5 minutter og la så avkjøles
Ha kremost i en bolle og visp
Legg til sukker, vaniljesukker og egg og bland
Kutt de 4 oreoene i ujevne biter og vend inn i røra
Ha ca. 2ss røre i hver muffinsform Bruker du kakeform - fyll til ca. 1 cm unna kanten
Topp med ekstra oreo på toppen
Stekes på midterste rille i 20-30 minutter
Muffinsene mine stekte i 20 minutter, mens kaken i 30 minutter
Etter steking - sett i kjøleskapet i ca. 1 time
Server!
TIPS:
Tåler du ikke gluten? Kjøp kjeks som likner på oreo og bruk de!
Hvilken størrelse på kakeformen brukte du?