Bananer til overs? Sjekk ut denne supergode oppskriften på bananbrød!
Ingredienser
3 modne bananer
3 egg
1dL melk
50g smør (smeltet)
200g havregryn
100g sukker (jeg anbefaler 50/50 brunt og hvitt sukker)
1ts bakepulver
1ts vaniljesukker
1ts kanel
1 klype salt
100g sjokolade
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180c over- og undervarme
Mos bananene i en bolle
Ha i egg, melk og smeltet smør og rør godt
Blend havregryn til havremel i en blender
Bland inn havremel, sukker, bakepulver, vaniljesukker, kanel og salt i røren
Kutt opp sjokoladen og rør inn
Ha røren i en brødform (jeg bruker en på 14x20)
Valgfritt: Topp med ekstra sjokoladebiter, banan og kanel
Stekes på midterste rille i 40 minutter, eller til kaken er gjennomstekt (stikk en stekepinne inn i kaken. Er den fri for røre når du tar den ut, er den klar!)
La brødet kjøle seg ned før kutting og servering
Comments