Sjokolade og banan er en uovervinnelig kombo, og for min del en absolutt favoritt! Sjekk ut denne DIGGE oppskriften på bananbrownies - naturlig egg og (mulig) glutenfri! Denne oppskriften gir deg 9 kakestykker.
Ingredienser
2 modne bananer
200g sukker
2ts vaniljesukker
100g mel (hvete eller havre)
50g bakekakao
1 klype salt
130g smør
100g sjokolade
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme
Finn fram en bolle og mos bananene med en gaffel
Legg til alle ingredienser utenom sjokoladen og bland godt
Hakk sjokoladen i biter og ha halvparten av bitene i kakerøren
Smør en kakeform (jeg bruker 20x20cm)
Ha i browniesrøren
Strø resten av sjokoladebitene over
Stekes i ovnen i 30 minutter
Etter steking - la kaken kjøle seg helt ned før du kutter den i 9 like store stykker (3x3)
Opmerkingen