Middag på under 30 minutter! 1 porsjon.
Ingredienser
200g kyllingfilet i biter
1 fedd hvitløk
0.5ts salt + 0.5ts pepper
75g BBQ-saus + 0.5ss ananasjuice
100g ananasbiter + 1ss jalapeños
0.5 lime (saften)
1 plommetomat + 0.5 avokado
1 håndfull crispisalat
1dL ris
Koriander
Fremgangsmåte
Forvarm en dyp stekepanne med litt matolje
Finhakk hvitløk og fres i stekepannen
Legg til kyllingen og krydre med salt og pepper
Stek kyllingen gyllen og sett ned varmen
Legg til BBQ-saus, ananasbiter og ananasjuice
Ha også i jalapenos og halvparten av limesaften
Bland godt og ha på lokk
La det småkoke i 10 minutter og rør jevnlig
Kok samtidig risen
Kutt tomat og crispisalat i biter og ha i en bolle
Legg til litt koriander og resten av limesaften (1/4)
Krydre med litt ekstra S&P og bland godt
Sett det til siden og skjær avokadoen i skiver
Ha risen nederst i en bolle
Ha over tomatsalaten, BBQ-kylling og avokado
Topp med ekstra koriander og enjoy!
Comments