Boba + iskrem = sant! 3-4 porsjoner.
Ingredienser
2.5dL kremfløte
6 teposer sort te
1ss vaniljeekstrakt
0.5ts vaniljepulver
1 klype salt
200g søtet kondensert melk
200g brunt sukker
1dL vann
Topping: 6ss tapiokakuler Sirup (150g brunt sukker + 0.5dL vann)
Fremgangsmåte
Ha kremfløte og teposene i en termos kvelden før
La trekke over natten
Dagen etter: Klem ut væsken av teposene
Ha kremfløten i en bolle
Legg til vaniljeekstrakt, vaniljepulver og salt
Stivpisk til krem og vend inn søtet kondensert melk
Ha brunt sukker og vann i en kjele
Varm på middels varme til sukkeret er oppløst
La det kjøles ned og bland så med kremblandingen
Hell det over i en brødform og topp med plastfolie
Sett i fryseren og la stå over natten
Før servering: lag toppingen
Kok tapiokakulene
Ha brunt sukker og vann i en kjele og kok opp
La nedkjøles og bland med tapiokakulene
Hell over iskremen før servering og enjoy!
Comentarios