En smak av india. 2 porsjoner.
Ingredienser
2dL ris
200g kyllingfilet
1 rød paprika
1/4 rød chili
1/2 gul løk
1 hvitløksfedd
1 bit ingefær (like stor som tommeltotten din)
1 håndfull koriander
3dL kesam
3ss tomatpuré
1/2ts salt
1/4ts pepper
2ts garam masala
1ts sriracha
4ss fløte
Fremgangsmåte
Start med å tilberede risen slik pakken tilsier
Kutt kyllingfileten i store biter og stek gyllen i en dyp stekepanne
Sett til side i en separat beholder
Finhakk løk, chili, hvitløk og ingefær
Kutt paprika og koriander i større biter
Fres løk, chili, hvitløk, ingefær og paprika i stekepannen til løken er blank
Legg til koriander, tomatpuré og stekt kylling
Legg til salt, pepper og garam masala og la frese i ca. 1 minutt
Ha i kesam, sriracha og fløte og rør godt
La småkoke i 3-5 minutter
Anrett med den kokte rise og fersk koriander
Server!
Comments