top of page

Chili cheese tops

Skikkelig cheesy business! 4 eller 8 stk.

Ingredienser

  • 125g kremost naturell

  • 2 rawit chili (eller vanlig chili)

  • 2ts Sriracha

  • Salt + pepper

  • 40g revet gulost

  • 1 egg

  • Panko/brødsmuler

  • Valgfri topping: Chilimajones Koriander Chilimix


Fremgangsmåte

  • Finhakk rawitene og ha i en bolle

  • Legg til kremosten, sriracha, salt og pepper

  • Bland alt sammen med en gaffel

  • Legg til gulost og vend det inn i kremostblandingen

  • Ha egget i en bolle og pisk det godt

  • Ha panko i en annen bolle

  • Ta 1 og 1 toppet teskje med kremost

  • Rull til 4 eller 8 kuler (avhengig av hvor mye du tar)

  • Dypp en og en kule i egget, så i pankoen

  • Dypp kulene tilbake i egget og så i pankoen igjen

  • Pass på at kulene er godt dekket av panko

  • Legg kulene på rista i airfryeren

  • Stek på 200c i 6 minutter

  • Topp med chilimajones, koriander og chilimix TIPS: Har du ikke airfryer? Bruk stekeovn! 200c varmluft i 6-10 minutter (se det an)

Comments


bottom of page