For deg som liker chili! 4 porsjoner.

Ingredienser
Spicy pepperonikjøttboller
300g tagliatelle
1 rød chili
1 gul løk
2 fedd hvitløk
2ss chiliolje
2ss tomatpure
1 boks hakkede tomater
0.5ts salt
0.5ts pepper
Topping: parmesan, basilikum og chiliflak
Fremgangsmåte:
Følg separat oppskrift for kjøttbollene
Kok vann og kok tagliatelle slik pakningen tilsier
Finhakk chili, gul løk og hvitløksfedd
Fres det blankt i en dyp stekepanne med chilioljen
Legg til tomatpure og hakkede tomater
Smak til med salt og pepper
Få det til å småkoke og la koke i 15 minutter
Rør inn kjøttbollene i tomatsausen
Hell av vannet til pastaen etter koking
Fordel pastaen på 4 boller/tallerkener
Ha over tomatsausen og kjøttbollene
Grovhakk litt basilikum og dryss over
Riv over parmesan og krydre meg chilimix
Enjoy! TIPS: Du kan selvsagt blande pastaen med tomatsausen før servering, hvis du vil det :)
Comments