Delfiakake i porsjonsform. 7-8 porsjoner.
Ingredienser
125g delfiafett
125g dronningsjokolade
2ss sterk kaffe
1 egg
1.5ss sukker
6stk. mariekjeks
0.5 pose gelétopper
Fremgangsmåte
Ha delfiafett og dronningsjokolade i en bolle
Smelt det i et vannbad
Lag kaffen og legg til bollen m/ sjokolade og fett
Finn fram en ny bolle
Ha i egg og sukker og visp til eggedosis
Hell sjokolade og delfiafett i bollen med eggedosis
Bland godt sammen til en røre
Kutt kjeks og gelétopper i små biter
Sett fram 7-8 muffinsformer
Ha i 1ss delfiarøre
Fordel 2/3 av kjeksen på muffinsformene
Ha i 1ss til med delfiarøre
Fordel 2/3 av gelétoppene på muffinsformene
Fordel resten av delfiarøren på muffinsformene
Topp med den siste 1/3 kjeks og gelétopper
Sett i kjøleskapet i minst 3t, helst over natten
La kjøles og enjoy! Tips:
Du kan bytte ut fyllet med det du selv foretrekker
Comments