Tacofredag, tacotirsdag, taco-hver-dag! 2 porsjoner.
Ingredienser
4 små tortillalefser
200g kjøttdeig
1 rød paprika
0.5 rødløk
2ss tacokrydder
100g revet ost
Valgfritt: Koriander, salsa, rømme
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme
Kutt paprika i biter og finhakk rødløken
Ta halvparten av hver og fres i en stekepanne
Ha i kjøttdeig, tacokrydder og en klunk med vann. Stek godt
Legg fram tortillalefsene og fyll de med revet ost og kjøttdeigblanding
Rull tortillaene sammen og legg i en ildfast form. De skal ligge på rekke og rad etter hverandre
Topp med tacosalsa, resten av kjøttdeigblandingen og revet ost
Stekes på midterste rille i 10 minutter
Når enchiladasene er ferdigstekt - strø over resten av paprikaen, rødløken og koriander (valgfritt)
TIPS: Server gjerne med salsa og rømme, eller annet godt
Comments