Crispy chips med bare 3 ingredienser! 1-2 porsjoner.
Ingredienser
2 epler
1ss sukker
1ts kanel
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 110c over- og undervarme
Vask eplene godt
Skjær eplene i tynne skiver med skallet på
Kutt ut kjernen/stilken i skivene
Spre skivene utover et stekebrett med bakepapir og pass på at ingen av skivene ligger oppå hverandre
Ha sukker og kanel i en bolle
Bland det godt sammen og dryss halvparten av blandingen over epleskivene
Snu epleskivene og dryss over resten av blandingen
Stek epleskivene på midterste rille i 1.5-2 timer
Følg med underveis og snu gjerne epleskivene halvveis inn
La epleskivene hvilke i 3-4 minutter på benken etter steking og enjoy!
TIPS:
Dette kan lages uten kanel og sukker
Bruk helst norske epler. De smaker best ;)
Skjær de i skiver eller bruk en mandolin
コメント