En sukkersøt dessert. 4 porsjoner.
Ingredienser
3 eggehviter
3ss jordbærsaus
2dL kremfløte
0.5 boks jordbær
2dL sukker
Fremgangsmåte
Ha eggehviter og sukker i en bolle
Ordne et vannbad og ha bollen over
Pisk det i bollen til marengs over vannbadet
Pisk til marengsen er stiv og blank
Skru av varmen og vend inn jordbærsausen
Ta 1 og 1ss marengs på et stekebrett med bakepapir
Stek marengsen på 125c i 60-75 minutter
La marengsene nedkjøles etter steking
Ha kremfløten i en bolle og stivpisk til krem
Kutt jordbær i biter og knus marengsen
Ha jordbær og marengs i en bolle
Ha over kremen og vend alt forsiktig sammen
Server desserten umiddelbart i boller
Topp med ekstra knust marengs og jordbær
Ha også gjerne over litt sitronmelisse
Enjoy!
Comments