Crunchy og fyldig brød med feta og annet godt. 4 porsjoner.
Ingredienser
1pk. butterdeig
100g kremost
100g fetaost
1 egg
1 fedd hvitløk
1 god håndfull spinat
1 god håndfull revet ost
0.5pk. kyllingpålegg
Pepper + oregano
Basilikum/koriander
Fremgangsmåte
Ha kremost i en bolle og visp mykt
Legg til fetaost og egg
Finhakk hvitløk og legg til bollen
Krydre med pepper og oregano og bland godt
Kutt spinat og kylling i biter
Ha det i bollen og legg til revet ost
Bland godt og rull ut butterdeigen
Ha røren i midten av deigen
Brett/rull sidene til skorper så det ikke flyter ut
Pensle med smeltet smør
Dryss over ekstra revet ost og oregano
Stek i ovnen slik deigpakken tilsier/i 25 minutter
Topp med basilikum eller koriander og enjoy!
Comments