Helgefrokost eller hverdagsfrokost - den her faller i smak uansett! 5-6 pannekaker.
Ingredienser
2 egg
2ss yoghurt
2dL havregryn
2dL melk
1ts bakepulver
1 pk. bacon
Gressløk + Sirup
Eggerøre:
4 egg + 4ss kremfløte + salt
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 175c over- og undervarme
Legg ut baconstrimler på et stekebrett
Stek i ovnen på midterste rille i 8-10 minutter
Finn fram en blender
Ha i egg, yoghurt, havregryn, melk og bakepulver
Blend det til en jevn røre
Forvarm en stekepanne og stek 5-6 pannekaker
Visp egg og kremfløte til eggerøren luftig
Når pannekakene er stekt, lag eggerøren
Krydre med litt salt etter steking
Kutt/klipp baconet i mindre biter
Brett pannekakene i 4
Fyll «lommen» som dannes med eggerøre og bacon
Dryss over gressløk og server med sirup
Enjoy!
Er det noen annet man kan bruke en kremfløte?