Superdigge, greske smaker! 2 porsjoner.
Ingredienser
1dL quinoa
2dL vann
1 fedd hvitløk
0.5 sitron (saften)
1/4ts salt
1/4ts pepper
250g cherrytomater
1/4 rødløk
1ss gressløk
2ss rødvinseddik
1/3 agurk
150g oliven
4ss tzatziki
200g salatkylling
Fremgangsmåte
Kok vannet i en kjele og legg til quinoa
Press i hvitløksfeddet og klem i sitronsaften
Krydre med salt og pepper
kok quinoaen slik pakken tilsier
Kutt cherrytomatene i to og ha de i en bolle
Finhakk rødløk og gressløk og legg til bollen
Hell over rødvinseddik og bland godt
Kutt agurken i biter og finn fram oliven og tzatziki
Ha quinoaen nederst i to boller
Legg til tomatsalaten, agurkbiter og oliven
Fordel salatkyllingen på de to bollene
Legg til tzatziki og dryss over ekstra gressløk
Enjoy!
Comments