Fyldig brød uten gjær! 1 stort brød.
Ingredienser
500g yoghurt naturell
400g lettkokte havregryn
2ts bakepulver
2 egg
1 håndfull gresskarfrø
1 håndfull pinjekjerner
1 klype salt
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 190c over- og undervarme
Ta 1/4 av havregrynen og blend til havremel
Finn fram to boller og ha alle tørre ingredienser i den ene, samt alle våte i den andre
Bland innholdet i de to bollene godt, for så å blande det sammen med hverandre
Ha over i en smurt brødform
Strø over ekstra frø, kjerner og litt ekstra salt
Stekes på nederste rille i 60 minutter
La avkjøles før brødet fjernes fra formen
TIPS:
Animalsk yoghurt kan erstattes med plantebasert yoghurt
Frø og kjerner kan erstattes eller utelates
Du kan bruke ferdiglaget havremel hvis du har
Bruk glutenfri havregryn for glutenfritt brød
コメント