Superenkel julesnacks! 14-18 stk.
Ingredienser
100g havregryn
125g sukker
75g smør
1 egg
1ts bakepulver
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme
Smelt smøret i en kjele
Når smøret er helt smeltet, ha over i en skål
Bland inn havregrynen og sett til side
I en ny bolle, ha i egg og sukker
Visp det til eggedosis
Når eggedosisen er klar, ha i bakepulver
Legg også til havregrynsblandingen og vend inn
Ta en og en spiseskje med røre
Legg det på et stekebrett med bakepapir på
Ha MAKS 6 teskjeer med røre per brett
Husk å spre de godt fra hverandre
Stekes i ca. 6 minutter, til de er gylne i kantene
Ta de så ut og la kjøle seg helt ned
TIPS:
Flyter flarnene sammen kan du alltids kutte de opp etter steking ;)
Legg til 1ss potetmel for ekstra «crisp» og fylde
Comments