Digg snacks på kort tid! Ingen steking!! Nok til 8-10 stk.
Ingredienser
150g kokosmasse
200g søtet kondensert melk
250g sjokolade (lys eller mørk)
Fremgangsmåte
Ha kokosmasse og kondensert melk i en bolle og bland godt
Finn fram et fat med bakepapir på
Ta en og en spiseskje kokosmasse om gangen
Form kokosen til avlange «klumper» med hendene
Plasser på bakepapiret og sett i kjøleskapet
Ordne et vannbad og smelt sjokoladen
Ta kokosklumpene ut av kjøleskapet
Dekk de i den smeltede sjokoladen
Legg tilbake på brettet med bakepapir
Ta en slikkepott, dytt lett på toppen av klumpene, løft opp og dra litt bortover for å lage et mønster
Gjenta 3 ganger på hver klump
Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet (15-30min)
TIPS: Søtet kondensert melk kan byttes med kokosmelk
Melkesjokolade kan byttes med mørk sjokolade e.l.
Comments