Kanskje bedre enn den butikk-kjøpte!
Ingredienser
400g marsipan
200g nougat
1pk. bringebærgelé
2.5dL vann
300g kokesjokolade
1ss delfiafett
Fremgangsmåte
Finn fram en langpanne på 20x30 cm
Kjevle ut marsipanen til et rektangel i samme str.
Legg marsipanen i langpannen og sett i kjøleskapet
Smelt nougaten over et vannbad
Ta ut marsipanen av kjøleskapet
Hell nougaten over marsipanen i et jevnt lag
Sett det i kjøleskapet/fryseren til stivnet
Kok opp 2.5dL vann
Skru av varmen og rør inn gelépulveret
La det kjøle seg ned og hell over nougaten
Sett langpannen kjølig over natten
Kutt troikaen i passe store biter
Smelt kokesjokoladen og delfiafettet i et vannbad
Gjør klar et brett med bakepapir på
Ta en og en bit med troika på en gaffel
Hell over sjokoladen med en skje
La bitene dryppe av seg og legg de på brettet
Sett det kjølig over natten og enjoy!
Originaloppskrift: mattilfamilien.no
Comentários