Frisk og luftig mousse! 2-4 porsjoner.
Ingredienser
1dL kremfløte
1ts vaniljesukker
100g jordbær
2ss sukker
2 egg
50g melis
Fremgangsmåte
Ha fløte og vaniljesukker i en bolle
Visp til krem og sett i kjøleskapet
Ha jordbær og sukker i en kjele
Varm opp til sukkeret er oppløst og bærene myke
Ha i en blender og blend klumpfritt
Sett til side på kjøkkenbenken
Skill eggene
Bland eggeplommene godt inn i jordbærsausen
Sett til kjøling i kjøleskapet
Ha eggehviter og melis i en bolle
Stivpisk
Finn fram jordbærsaus og fløtekrem
Vend inn saus og krem med eggeblandingen
Fordel det på serveringsglassene
Spis med en gang, eller sett kaldt til senere
TIPS:
Topp med ferske jordbær for superdigg smak
Annen topping som f.eks. sjokolade/kokosflak funker også
Comments