top of page

Kakaobomber

  • Ellen Irene Aabol
  • 18. des. 2020
  • 1 min lesing

Som sett på TikTok! Nok til 2 bomber

Ingredienser

  • 50g dronningsjokolade

  • 1ss delfiafett

  • 2ts bakekakao

  • 1ts sukker

  • 1ts vaniljesukker

  • 1 klype salt

  • 2 skumisser

  • 5dL melk

Fremgangsmåte

  • Smelt sjokolade og delfiafett over et vannbad

  • Blås såvidt opp 4 ballonger

  • Dypp ballongtuppene i den smeltede sjokoladen

  • Sett til kjøling i kjøleskapet i 10 minutter

  • Ta ut ballongene og dypp tuppen i sjokoladen igjen

  • Sett til kjøling i 10 minutter

  • Ta ut ballongene og dypp tuppen en tredje gang

  • Sett til kjøling igjen i 20 minutter

  • Bland kakao, sukker, vaniljesukker og salt i en skål

  • Klipp opp skumnissene

  • Ta ballongene ut og ta ut luften (ikke sprekk de!)

  • Forvarm en stekepanne

  • Smelt kanten på en av halvkulene i stekepannen

  • Ha kakaopulver-blanding og skumnissebiter i halvkulen

  • Smelt kanten på halvkule #2 og fest de to delene sammen

  • Sett i kjøleskapet til kjøling

  • Varm opp melk

  • Ha kulene i hvert sitt glass og hell over melken

  • Rør godt og nyt :)

Comments


  • Svart Instagram Ikon
  • Svart snapchat Ikon
  • TikTok
  • Svart YouTube Ikon

© 2020 by Ellen Aabol

bottom of page