Kakeaktige cookies med hint av kanel. 10-12.
Ingredienser
100g smør (romtemperert)
100g kremost
200g melis
1 egg
230g mel
0.5ts bakepulver + 2ts vaniljesukker
1 klype salt
4ss sukker + 1ss kanel
Fremgangsmåte
Ha romtemperert smør og kremost i en bolle
Visp luftig og lyst, legg til melis og visp videre
Ha i egg, bakepulver, vaniljesukker, salt og mel
Visp til en passe tykk deig
Sett deigen i fryseren i 15-30 minutter
Forvarm stekeovnen til 190c over- og undervarme
Ha sukker og kanel i en bolle og bland sammen
Ta 1 og 1 stor spiseskje kjeksdeig om gangen og rull til kuler med hendene
Rull de så i kanelsukkeret til de er helt dekket
Plasser de utover et stekebrett og stek på midterste rille i 10-15 minutter
La avkjøles på stekebrettet før du flytter på de
Enjoy!
Comments