Luftig og smakfull mousse med karamell! 3-4 porsjoner.
Ingredienser
1ts gelatinpulver
2ss lunkent vann
1 eggehvite
50g sukker
1dL karamellsaus
1dL kremfløte
Karamellpopcorn (se oppskrift her)
Fremgangsmåte
Ha gelatinpulver og vann i en liten bolle
Rør godt sammen og la stå i 3-5 minutter
Ha karamellsausen i en kjele og varm opp
Legg til gelatinpulveret som skal ha blitt geléaktig
Rør til gelatinen har løst seg opp og sett det til siden
Ha eggehviten til ett egg i en bolle
Visp til det blir skummete og ha i sukkeret
Visp det til marengs og sett til siden
Ha kremfløten i en annen bolle og stivpisk til krem
Ha kremen og karamellen sammen med marengsen
Vend alt forsiktig, men godt sammen
Fordel røren på 3-4 glass/dessertformer
Sett i kjøleskapet og la stå i minst 4 timer, helst over natter
Server med karamellpopcorn og ekstra karamell
Enjoy!
Kommentare