Vegetarisk masala. 2 porsjoner.
Ingredienser
2dL jasminris
1pk. kikerter (230g uten lake)
1/2 gul løk
1/3 rød chili
1 fedd hvitløk
1 tommeltott ingefær
1 rød paprika
1 håndfull koriander
3ss tomatpuré
2ts garam masala
1ts sriracha
0.5ts salt
0.5ts pepper
300g kesam
4ss fløte
Fremgangsmåte
Tilbered risen slik pakken tilsier
Finhakk løk, chili, hvitløk og ingefær
Fres blankt i en kjele/dyp stekepanne med olje
Kutt paprika og koriander i store biter
Legg til stekepannen og ha i tomatpuréen
Krydre med garam masala, salt, pepper og sriracha
La steke i ca. 1 minutt
Legg til kikerter, kesam og fløte
Rør godt
La småkoke i ca. 3 minutter
Server med risen og fersk koriander
Enjoy!
Comments