Kokosmelkbasert vegetarcurry med kikerter. 2 porsjoner.
Ingredienser
2ss kokosolje
1 løk
3 fedd hvitløk
0.5 rød chili
400g hakkede tomater
1 boks kikerter (454g med lake)
1.5dd garam masala
1ts currypulver
0.5ts spisskummen
400g kokosmelk
0.5 lime
Salt og pepper
Pitabrød
Koriander
Fremgangsmåte
Ha kokosoljen i en kjele og varm til smeltet
Finhakk løk, hvitløk og chili og ha i kjelen
Krydre med salt og pepper
Legg til garam masala, curry og spisskummen
Fres godt og legg til hakkede tomater og kokosmelk
Rør alt sammen
Skyll av laken til kikertene og ha de i kjelen
Klem i saften fra limen og få alt til å småkoke
La det småkoke under lokk i 10-15 minutter
Fordel curryen på to boller
Dryss over koriander og server med naan, pita eller ris
Enjoy!
Comments