top of page

Klin kokos kikertcurry

Kokosmelkbasert vegetarcurry med kikerter. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2ss kokosolje

  • 1 løk

  • 3 fedd hvitløk

  • 0.5 rød chili

  • 400g hakkede tomater

  • 1 boks kikerter (454g med lake)

  • 1.5dd garam masala

  • 1ts currypulver

  • 0.5ts spisskummen

  • 400g kokosmelk

  • 0.5 lime

  • Salt og pepper

  • Pitabrød

  • Koriander

Fremgangsmåte

  • Ha kokosoljen i en kjele og varm til smeltet

  • Finhakk løk, hvitløk og chili og ha i kjelen

  • Krydre med salt og pepper

  • Legg til garam masala, curry og spisskummen

  • Fres godt og legg til hakkede tomater og kokosmelk

  • Rør alt sammen

  • Skyll av laken til kikertene og ha de i kjelen

  • Klem i saften fra limen og få alt til å småkoke

  • La det småkoke under lokk i 10-15 minutter

  • Fordel curryen på to boller

  • Dryss over koriander og server med naan, pita eller ris

  • Enjoy!

Comments


bottom of page