Nydelig kokos smak på en klassisk dessert! 6stk/12stk (avhengig av desserform)
Ingredienser
2.5dl kokoskrem (250mL)
3.5dl kremfløte
1dl sukker
1ts vaniljepulver
4ts gelatinpulver + 8ss lunkent vann
40mL vann
3 lime
1 mango
1 rød chili
Kokosflak
Fremgangsmåte:
Bland sammen gelatinpulver og lunkent vann og sett til siden
Ha kokoskrem, kremfløte og sukker i en tykkbunnet kjele
Legg til vaniljepulver og rør godt
Kok det opp og ta av varmen
Rør inn gelatinen som nå bør være fast og geleaktig
Riv skallet til 2 lime og ha i kjelen med panna cottaen
Rør inn vannet og sett det i kjøleskapet
Ta det ut igjen når det har fått yoghurtaktig konsistens
Fordel panna cottaen på 6 større dessertformer, eller 12 små
Sett det i kjøleskapet til det har stivnet helt (3-4 timer)
Skrell og skjær mangoen i små biter og fordel på dessertene
Finhakk rød chili og kokosflak og dryss over
Riv over skallet fra den siste limen og enjoy! Tips: Du kan bruke vaniljesukker istedenfor vaniljepulver
Comments