Rik på kokossmak i en dessert. 1 rund kake på 20-22cm
Ingredienser
3 eggehviter
2dl sukker
4 gelatinplate
0.5dl kokende vann
75g mørk sjokolade
2ss smør
Kokosmasse
Fremgangsmåte:
Ha gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter
Skill 3 egg og ha eggehvitene i en bolle
Legg til sukkeret og pisk det til marengs
Klem ut vannet av gelatinplatene og ha de over i en bolle
Kok opp 0.5dl vann
Hell det kokende vannet i bollen med gelatin
Pisk det sammen og pisk det så inn i marengsen
Finn fram en rund kakeform på 20-22cm
Dekk bunnen av kakeformen med kokosmasse
Hell i marengsen og sett det i kjøleskapet over natten
Dagen etter: Smelt mørk sjokolade og smør i et vannbad
Ta kaken ut av kjøleskapet og hell over sjokoladen
Dryss over kokosmasse og sett et tilbake i kjøleskapet
La stå til sjokoladen har stivnet og server! Originaloppskrift: Meny.no
Comentários