Bounty i kuleform! 9 stk.
Ingredienser
150g kokosmasse
200g søtet kondensert melk
250g sjokolade (50/50 lys og mørk)
Topping: hvit sjokolade og havsalt
Fremgangsmåte
Ha kokosmasse og kondensert melk i en bolle
Bland godt
Finn fram et fat med bakepapir på
Ta en og en teskje kokosblanding, press sammen og form til kuler med hendene
Plasser kulene på bakepapiret
Sett brettet i fryseren og la stå i 15 minutter
Ordne et vannbad og smelt sjokoladen
Ta ut kokoskulene av kjøleskapet
Dekk kulene i den smeltede sjokoladen og legg tilbake på brettet med bakepapir
Dryss over havsalt på halvparten av kulene og sett tilbake i kjøleskapet
Smelt 1 remse hvit sjokolade i et vannbad
Ha sjokoladen i en ziplockpose og klipp av tuppen
Hell det over de resterende kulene i et stripemønster
Dryss over litt kokosmasse og sett igjen i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet
Enjoy!
댓글