Tropiske smaker på under 30 minutter! 2 porsjoner.
Ingredienser
1dL tørr ris
2dL kokosmelk
0.5dL vann
250g kyllingfilet
80g honning
40g soyasaus
1 boks ananasbiter (ca. 140g)
1dL mel (hvetemel eller potetmel)
Fremgangsmåte
Ha risen i en kjele med kokosmelk og vann
Tilbered og kok slik rispakningen tilsier
Bland honning og soyasaus i en skål
Ha mel i en annen skål
Kutt kyllingen i passe store biter og dypp i potetmel og saus
Legg bitene i en stekepanne og stek
Tilsett ananas i stekepannen, når kyllingen er gjennomstekt
Dander retten på tallerken med koksris nederst, ananas og kylling over
Server som den er, eller med ekstra soya- og honningsaus + koriander
Tips: Rør kyllingbitene så lite som mulig under steking. Da setter sausen/glaseringen seg bedre til bitene og skaper mer smak.
Comments