Kremete kyllinggrateng med masse ost. 2 porsjoner.
Ingredienser
0.5 blomkål
0.5 brokkoli
100g creme fraiche
100g kremost
1ss kremfløte
1ts hvitløkskrydder
Sitronpepper, salt, pepper og chilimix
200g revet ost
3ss finhakket persille
200g revet kylling
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme
Kutt blomkål og brokkoli i biter
Krydre kyllingen med salt og sitronpepper
Ha kylling, blomkål og brokkoli på et stekebrett
Stek det i ovnen i 15-20 minutter
Etter steking: Riv kyllingen i strimler med to gafler
Sett kyllingen, blomkål og brokkoli til siden
Sett ovnen til 190c over- og undervarme
Ha creme fraiche, kremost, fløte, salt og pepper i en bolle
Krydre med chilimix og hvitløkskrydder
Bland godt
Legg til blomkål., brokkoli og revet kylling
Ha i persille og halvparten av osten
Bland godt og ha det over i en ildfast form
Dryss over resten av osten og stek i 20 minutter
Dryss over ekstra med fersk persille og enjoy!
Comments