top of page

Kyllinggryte

  • Ellen Irene Aabol
  • 22. okt. 2020
  • 1 min lesing

Rask og digg rett med 5 ingredienser! Ferdig på 15 minutter. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 400g strimlet kyllingfilet

  • 3dL matfløte

  • 1 gul løk

  • 1 boks champignon

  • 1 boks hakkede tomater

  • Salt + sitronpepper paprikakrydder

  • Valgfritt: Koriander og chiliflak

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingen gyllen og sett til side

  • Finhakk løk og kutt champignon

  • Fres løken blank i en dyp stekepanne

  • Legg til champignon og en klatt smør

  • Stek videre

  • Ha kylling, hakkede tomater og matfløte i pannen

  • Smak til med krydder (jeg brukte 0.5ts salt, 0.5ts sitronpepper og 2ts paprikakrydder)

  • La småkoke før servering

TIPS: Topp med koriander og chiliflak for ekstra smak! Kok opp pasta og bland inn for ekstra "fyll".

Comments


Commenting has been turned off.
  • Svart Instagram Ikon
  • Svart snapchat Ikon
  • TikTok
  • Svart YouTube Ikon

© 2020 by Ellen Aabol

bottom of page