Smakfulle kyllingbiter med crispy ytre. 1 porsjon.
Ingredienser
1 kyllingfilet
1 egg
1ts salt
1ts pepper
1ts chiliflak
1ts piri piri
1ts hvitløkspulver
75g brødsmuler/kavring
1.5ss smør
Fremgangsmåte
Kutt kyllingfileten i passe store biter
Ha egg og alt av krydder i en bolle
Visp godt sammen og legg til kyllingbitene
Rør så kyllingen er dekket av eggeblandingen og sett alt i kjøleskapet i ca. 30 minutter
Ha brødsmuler/kavring i en annen bolle
Ta kyllingbitene ut av kjøleskapet
Dypp bitene i brødsmulene og ha i en stekepanne
Kutt smøret i biter og fordel rundt kyllingen
Stek nuggetsene på middels varme, til gylne NB! Husk å steke alle sider for best "crisp"
Server med ketsjup eller dip, f.eks. holidaydip
Enjoy!
Comments