Kyllingspyd med orientalske smaker! 5-6 spyd
Ingredienser
500g kylling
120g seterrømme
2ts hvitløkspulver
2ts paprikakrydder
2ts spisskummen
2ts salt
1ts ingefærpulver
0.5ts pepper
0.5ts gurkemeie
2ss olivenolje
2 håndfuller koriander
Fremgangsmåte
Kutt kyllingen i biter og finhakk korianderen
Ha seterrømme, hvitløk og paprika i en bolle
Legg til spisskummen, salt, ingefær og pepper
Ha også i gurkemeie, olivenolje og koriander
Bland og legg til kyllingbitene
Bland til bitene er dekket av marinaden
Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet i misnt 1 time
Forvarm stekeovnen til 230c over- og undervarme
Tre kyllingbitene på spyd
Legg spydene på en rist med stekebrett under
Stek spydene i ovnen i 15 minutter, vend spydene og stek i 5 minutter til
Dryss over ekstra koriander og enjoy!
Comments