Kremete pasta med laksebiter og kruspersille! 2 porsjoner.
Ingredienser
200g pasta
2 laksefileter uten skinn og bein (200-250g)
Sitronpepper
2ss smør
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1.5dL kremfløte
0.5 sitron (saften)
Salt og pepper
50g revet parmesan
Persille
Fremgangsmåte
Kutt laksefiletene i biter
Krydre bitene med sitronpepper
Smelt smøret i en dyp stekepanne og ha i laksen
Stek i 3-4 minutter på hver side, til gjennomstekt
Ha bitene over på en tallerken
Finhakk hvitløk og sjalottløk
Ha i stekepannen og fres blankt
Hell i kremfløte og sitornsaft
Få det til å småkoke mens du rører underveis
Kok samtidig pasta slik pakken tilsier
Ha 1ss pastavann i sausen og hell så ut resten av pastavannet
Krydre sausen med salt og pepper
Skru av varmen og ha i pasta og laksebiter
Rør inn revet parmesan og rør til det har smeltet
Fordel pastaen på to boller
Topp med fersk persille og enjoy!
Comments