Dette er garantert en supergranola! 4 porsjoner
Ingredienser
6 dl store havregryn
1.5 dl kokosmasse
1 dl gresskarfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl hasselnøtter
1 ss vaniljesukker
0.5 dl sesamfrø
0.5 dl sukker
0.5 ts salt
0.5 dl vann
0.5 dl kokosolje
Valgfritt: 3ts lønnesirup
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 150 grader over- og undervarme
Finn fram en stor bolle
Ha i havregryn, kokosmasse, gresskarfrø og solsikkefrø
Grovhakk hasselnøttene og legg til bollen
Ha i vaniljesukker, sesamfrø, sukker og salt
Bland godt
Rør sammen vann og olje i en annen skål
Hell det over bollen med det tørre
Bland igjen
Valgfritt: Hell over lønnesirup og rør det inn Ha granolaen over i en langpanne med bakepapir Stek det på midterste rille i cirka 30 minutter Rør granolaen hvert tiende minutt
Granolaen er klar når den er lysebrun/gyllen, tørr og crispy Ta den ut av ovnen og la avkjøles på kjøkkenbenken Hell granolaen over i en luftettglass for oppbevaring Enjoy!
Comments