Smaken av cafe i eget hjem. 6-8 stk.
Ingredienser
250g mandelmel
20g brunt sukker + 20g hvitt sukker
0.5ts bakepulver
1 klype salt
45g smeltet smør
1 dæsj (15mL) melk
1 stort egg
1ts vaniljeekstrakt
2 håndfuller tørkede tranebær
100g melkesjokolade
Ekstra smeltet smør til pensling
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme
Gjør klar et stekebrett med bakepapir
Finn fram en bolle og ha i egg, melk og vaniljeekstrakt
Hell i smeltet smør og visp det sammen
Legg til mel, sukker, bakepulver og salt
Bland godt og kutt sjokoladen i biter
Vend inn sjokoladebiter og tørkede tranebær
Bland godt og form deigen til en ball
Legg ballen på stekebrettet og kjevle den ut til en avlang, rektangulær form med tykkelse på ca. 2.5cm
Bruk en kniv og kutt deigen i trekanter
Spre trekantene utover stekebrettet
Pensle med smeltet smør og stek i 18-20 mminutter
La nedkjøles på en rist i minst 1 time
Enjoy!
Comments