Kremete pasta med mild smak! 1 porsjon.
Ingredienser
100g tagliatelle
50g mascarpone
1.5ss smør
1 fedd hvitløk
Saften fra 1/4 sitron
50g revet parmesan
2ss pastavann
Salt + pepper
Gressløk + chiliflak
Fremgangsmåte
Start med å koke pastaen slik pakken tilsier
Ha mascarpone, smør og sitron i en dyp stekepanne og press i hvitløken
Smak til med salt og pepper og varm på lav varme
Rør jevnlig mens alt smelter sammen
Når pastaen er kokt: Ta 2ss av vannet i sausen
Hell av resten av pastavannet
Ha pastaen i pannen med sausen og rør
Ta av varmen og legg til parmesanen
Rør godt til parmesanen har smeltet
Ha pastaen over på en tallerken
Finhakk litt gressløk og dryss over med chiliflak
Enjoy!
TIPS:
Du kan godt servere dette med kylling til
Comments