Pannekaker med pesto og italienske smaker! 2 porsjoner.
Ingredienser
1 egg
1ss yoghurt
1dL havregryn
1dL melk
0.5ts bakepulver
1 mozzarella (210g)
200g ferdigstekt kyllingfilet i skiver
3-4 håndfuller spinat + ruccola
1 avokado
ca. 3ss grønn pesto
Fremgangsmåte
Ha egg, yoghurt, havregryn og melk i en blender
Legg til bakepulver og blend til en røre
Stek til 3-4 tynne pannekaker
Kutt avokado og mozzarella i skiver
Smør pannekakene med grønn pesto
Kutt et snitt fra midten av pannekakene og ut
Se for det at pannekaken er delt i fire: Legg spinat og ruccola på delen nederst til venstre, avokado og mozzarella øverst til venstre, kyllingfilet i skiver øverst til høyre, og la delen nederst til høyre forbli tom
Brett det sammen: Nederst til venstre over øverst til venstre. Øverst til venstre over øverst til høyre. Øverst til høyre over nederst til høyre
Server som det er eller med balsamicoglaze
Comments