Enkel ostekake med bringebærsmak! 10-12 porsjoner.
Ingredienser
200g kremost
150g havrekjeks
100g melis
75g smør
1.5dL vann
0.5pk. bringebær-gelépulver (62g)
Valgfritt: bringebærsyltetøy og bringebær
Fremgangsmåte
Smelt smøret og knus havrekjeksene til pulver
Bland smør og havrekjeks sammen og fordel i bunnen av 12 muffinsformer
Press kjeksblandingen kompakt og flat, og sett i kjøleskapet
Ha gelépulver og vann i en kjele
Rør under oppvarming, til gelépulveret er løst opp. Ta det av platen og sett til side.
Ha kremost og melis i en bolle. Visp sammen.
Bland geléen inn i kremost-blandingen
Ta ut muffinsformene med kjeksbunn av kjøleskapet og fordel kremost- og geléblandingen jevnt over
Sett muffinsformene tilbake i kjøleskapet og la stivne (1-2 timer)
Tips: Før avkjøling, ha i syltetøy og lag et fint mønster. Topp med ferske bringebær før servering.
Comments