Nonstop, vanilje og sjokolade. Supergodt! 4 porsjoner.
Ingredienser
200g søtet kondensert melk
2.5dL kremfløte
1ss vaniljeekstrakt
1 klype vaniljepulver
1 klype salt
90g nonstop
Sjokoladesaus
Fremgangsmåte
Ha kremfløte og vaniljeekstrakt i en bolle
Legg til vaniljepulver og salt
Stivpisk til krem
Kutt nonstopen i biter og legg til bollen
Hell i søtet kondensert melk og vend alt sammen
Ha iskremen over i en frysersikker form
Flat det ut på toppen
Ha i litt sjokoladesaus og rør lett inn
Dryss over ekstra biter Nonstop
Dekk overflaten av iskremen med plastfolie/lokk
Sett iskremen i fryseren
La fryse i minst 6 timer, helst over natten
Server og enjoy!
Tips
Du kan også bruke smarties
Vaniljepulver kan erstattes med vaniljesukker
Comments