Cake pops, men ikke på pinne! 6-8 kuler.
Ingredienser
1pk. Oreo (150g)
1pk. Kremost Naturell (125g)
150g hvit sjokolade
1 remse melkesjokolade/mørk sjokolade
1 ekstra Oreokjeks
Fremgangsmåte
Finn fram to boller og oreokjeksene
Separer kjeks og fyll og ha det i hver sin bolle
Ha kremosten sammen med fyllet og visp godt
Knus kjeksene til smuler i en brødpose
Bland oreosmulene med fyll og kremost og sett i fryseren i 15 minutter
Ta ut oreoblandingen av fryseren
Ta 1 og 1 spiseskje og rull til kuler med hendene
Plasser på et brett/en fjøl med bakepapir
Gjenta til du er tom for oreoblanding
Smelt den hvite sjokoladen i et vannbad
Ta bollen bort til oreokulene
Dypp kulene i den hvite sjokoladen og dekk de helt
Legg kulene tilbake på brettet
Smelt melkesjokoladen i et vannbad og ha i en ziplockpose
Tvinn posen og klipp av en av tuppene
Dryss raskt over kulene i et stripemønster
Knus en ekstra oreokjeks og dryss over toppen av kulene
Sett det tilbake i kjøleksapet til sjokoladen har stivnet
Enjoy!
Comments