top of page

Oreokuler

Cake pops, men ikke på pinne! 6-8 kuler.

Ingredienser

  • 1pk. Oreo (150g)

  • 1pk. Kremost Naturell (125g)

  • 150g hvit sjokolade

  • 1 remse melkesjokolade/mørk sjokolade

  • 1 ekstra Oreokjeks

Fremgangsmåte

  • Finn fram to boller og oreokjeksene

  • Separer kjeks og fyll og ha det i hver sin bolle

  • Ha kremosten sammen med fyllet og visp godt

  • Knus kjeksene til smuler i en brødpose

  • Bland oreosmulene med fyll og kremost og sett i fryseren i 15 minutter

  • Ta ut oreoblandingen av fryseren

  • Ta 1 og 1 spiseskje og rull til kuler med hendene

  • Plasser på et brett/en fjøl med bakepapir

  • Gjenta til du er tom for oreoblanding

  • Smelt den hvite sjokoladen i et vannbad

  • Ta bollen bort til oreokulene

  • Dypp kulene i den hvite sjokoladen og dekk de helt

  • Legg kulene tilbake på brettet

  • Smelt melkesjokoladen i et vannbad og ha i en ziplockpose

  • Tvinn posen og klipp av en av tuppene

  • Dryss raskt over kulene i et stripemønster

  • Knus en ekstra oreokjeks og dryss over toppen av kulene

  • Sett det tilbake i kjøleksapet til sjokoladen har stivnet

  • Enjoy!

Comments


bottom of page