En mer "fancy" måte å servere brødskiver med eggerøre ! 2 porsjoner.
Ingredienser
1 lang baguette
4 egg
4ss kremfløte
4 skiver spekeskinke
Gressløk + salt
Fremgangsmåte
Start med å steke baguetten slik pakken tilsier
Ha egg og kremfløte i en bolle og visp luftig
Forvarm en stekepanne på høy varme
Smelt litt smør i pannen og hell så i eggeblandingen
Stek i 1-2 minutter og lag eggerøre
Ta det så av platen og la hvile i ca. 5 minutter
Finhakk gressløk og skjær den stekte baguetten i 8 skiver
Fordel eggerøren på skivene og strø over finhakket gressløk
Ha 1/2 skive spekeskinke per baguettskive
Strø over litt ekstra gressløk, og gjerne litt salt
Server!
TIPS:
Bruker du salt spekeskinke, utelat saltet
Du kan droppe både gressløk og spekeskinke, men det anbefales å ha med!
Comments