top of page

Pannekake-kake

  • Ellen Irene Aabol
  • 6. feb. 2021
  • 1 min lesing

Morsom måte å servere en trendy dessert! 10-14 pannekaker

Ingredienser

  • 3 egg

  • 3ss vaniljeyoghurt

  • 3dL melk

  • 1.5ts bakepulver

  • 1.5ts vaniljesukker

  • 150g lettkokte havregryn

  • Kakestrøssel Kremfyll:

  • 3dL kremfløte

  • 3ss sukker

  • 2ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

  • Finn fram en blender og ha i egg, yoghurt, melk, bakepulver, vaniljesukker og havregryn

  • Blend godt til en vannete røre

  • Stek til tynne pannekaker i en stekepanne

  • Visp sammen ingrediensene til kremfyllet til krem

  • Legg pannekaker og kremfyll lagvis: Pannekake -> krem -> pannekake -> krem -> osv.

  • Topp med resterende krem på toppen

  • Strø over kakestrøssel

  • Kos deg!


TIPS:

Ha gjerne i frukt og bær mellom lagene. Du kan også bruke syltetøy.

Comentarios


  • Svart Instagram Ikon
  • Svart snapchat Ikon
  • TikTok
  • Svart YouTube Ikon

© 2020 by Ellen Aabol

bottom of page