Spicy kyllingrett med paprika og et hint av søthet! 1 stor porsjon.
Ingredienser
1dL ris
200g kylling i biter
1ts finhakket ingefær
1 fedd hvitløk
2 vårløk
1 rød paprika
1 grønn paprika
4ss soyasaus
2ss brunt sukker
2ss sriracha
1ss maisstivelse
1/4dL vann
Valgfri topping: Peanøtter + ekstra vårløk
Fremgangsmåte
Start med å koke ris slik pakken tilsier
Forvarm en stekepanne med litt smør/olje
Fres kyllingbitene gylne og ha i en separat beholder
Finhakk ingefær, hvitløk og vårløk
Fres i stekepannen
Kutt rød og grønn paprika i biter
Ha det i stekepannen og la steke under lokk
Bland sammen soyasaus, brunt sukker og sriracha
Hell sausen over det i stekepannen og rør godt
Legg til maisstivelse og vann og rør til sausen tykner
Ta alt av platen og server med ris + eventuell topping
Комментарии