Superenkel pasta med masse smak! 2 porsjoner.
Ingredienser
150g pasta
400g kyllingfilet i biter
2ss smør
2 fedd hvitløk
1.5dL fløte
salt + pepper
50g parmesan
0.5 sitron (saften)
Gressløk/persille
Fremgangsmåte
Kok pastaen slik pakken tilsier
Forvarm en stekepanne med litt matolje
Klem i saften fra sitronen og ha i kyllingbitene
Fres gylne og krydre med litt salt og pepper
Ha det over i en separat beholder og sett til side
Smelt smør i stekepannen
Press i hvitløksfeddene og la frese litt
Hell forsiktig i fløten og la småkoke i 2-3 minutter
Hell av vannet til pastaen når den er klar
Ha pastaen i stekepannen med kyllingen
Riv over parmesan og krydre med mer salt og pepper
Rør til osten har smeltet
Fordel det hele på to boller og riv over parmesan
Finhakk litt gressløk/Persille, strø det over og server!
Comments