Superdigg og kremete pasta med gode grønnsaker! 2 porsjoner.
Ingredienser
200g spagetti
200g kjøttdeig
1.5dL creme fraiche
1 gul løk
1 rød paprika
2 stilker stangselleri
2 fedd hvitløk
2 gulrøtter
1 boks hakkede tomater (ca. 400g)
Salt + pepper + basilikum
Fremgangsmåte
Finhakk løk, hvitløk, gulrot, stangselleri og paprika. Du kan også kjøre alt i en food processor
Fres det gyllent i en stekepanne med litt olje
Ha i hakkede tomater og smak til med salt og pepper
La småkoke i 10 minutter
Ta samtidig og kok spagetti slik pakken tilsier
Stek kjøttdeigen og bland det så inn i grønnsakssausen
Ha i creme fraiche og rør godt
Ha spagettien i to dype tallerkner/skåler
Ha over kjøttsaus, topp med basilikum og server
TIPS:
For vegetarisk versjon kan du utelate kjøttet eller erstatte det med kjøtterstatning (f.eks. linser)
Bytt ut/utelat grønnsakene du ikke liker
Bruk glutenfri spagetti for glutenfri versjon
コメント